top of page

Avocații specializați pe divorț dezvăluie 6 SEMNE că relația ta se apropie de final


Avocații specializați pe divorț – cei mai buni consilieri?

Dacă ești îngrijorat că mariajul tău se află în pericol, găsești aici câteva sfaturi care ți-ar putea fi de folos.

Nu există experți mai buni în divorțuri decât avocații specializați pe această problemă. Aceștia se confruntă cu persoane care divorțează zilnic, oferindu-le mai mult decât o privire de ansamblu asupra motivelor despărțirii.

Aici găsești câteva semne comune în practică:

Unul dintre parteneri este foarte critic cu celălalt

Pentru ca o căsnicie să dureze, fiecare partener trebuie să îl accepte pe celălalt pentru ceea ce este. Reprezintă o rețetă a dezastrului ca un partener să fie foarte critic cu celălalt.

În cele mai multe cazuri, surprinzător este faptul că tot persoana care inițiază criticile, inițiază și divorțul. Aceștia sunt convinși că partenerul lor trebuie să se schimbe, dar de cele mai multe ori acest lucru nu are loc. Așadar, ei devin frustrați și renunță la persoana dragă lor, mergând mai departe.

Orice înaintea relației

Presiunea vieții de zi cu zi poate interfera cu bună-starea căsniciei. Spre exemplu, responsabilitățile de la locul de muncă, familia sau obligațiile dintre prieteni și alte angajamente care necesită atenție, pot interveni în calea fericirii din cuplu.

Problemele rezultă din faptul că totul este pus înaintea relației de cuplu. Este îngrijorător, mai ales dacă tu sau partenerul tău alegeți responsabilitățile doar pentru a vă evita unui pe celălalt.

Chiar dacă uneori poate părea dificil, un cuplu trebuie să își ofere timp doar pentru ei, în mod contrar, fără timp împreună, depărtarea este inevitabilă.

Lipsa intimității

Căsniciile puternice au atât intimitate psihică, cât și emoțională. Intimitatea găzduiește încrederea și apropierea, care ajută la păstrarea unui mariaj puternic. Fără aceasta, căsnicia este sortită eșecului.

Cuplurile trebuie să se străduiască să își confere intimitate unul altuia. Cea mai bună cale este cea a întâlnirilor romantice, călătoriilor și a distracției. Acestea sunt căi sigure care îți vor menține relația intimă.

Un partener se simte mai îndreptățit

Într-o relație trebuie să primești, dar și să oferi. S-ar putea să nu primești întotdeauna ce îți dorești, dar într-un final, o căsnicie necesită și compromisuri. În orice caz, dacă o persoană se simte îndreptățită, compromisul este imposibil, ceea ce, inevitabil, va duce la probleme.

Cu siguranță că și compromisul poate duce uneori la problema semnalată mai sus. Partenerul tău nu îți datorează nimic pentru simplul fapt că ai făcut ceva pentru el. Ar trebui să faci lucruri pentru partenerul tău pentru că așa simți și îți dorești, nu pentru a obține favoruri mai târziu.

Partenerii de cuplu se simt incompleți unul fără celălalt

Un cuplu căsătorit presupune unitate, iar acea unitate trebuie să fie alcătuită din doi indivizi unici. În cazul în care partenerii de cuplu caută să fie completați de celălalt, vor da naștere unor probleme de-a lungul căsniciei.

Această cerință pune presiune pe cealaltă persoană. Dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor tale sau te dezamăgește, imaginea ireală pe care ți-ai creat-o despre partenerul tău se poate eroda. Este, de asemenea, un semn că există probleme de maturitate în cuplu.

Cuplul nu este alcătuit din două persoane egale

Partenerii de cuplu ar trebui să simtă că împărtășesc responsabilitatea între ei. Aceștia ar trebui să se simtă egali atunci când vine vorba de împărtășirea propriilor opinii și perspective. Problemele apar atunci când un partener îl domină pe celălalt, dacă celălalt este indolent sau pur și simplu când unul din parteneri nu își asumă responsabilitatea în relație.

Asigură-te că îți tratezi partenerul dintr-o poziție de egalitate și că îi oferi respectul pe care el/ea îl merită.

Și nu uita: dacă totuși iei decizia să divorțezi, suntem aici pentru tine, pregătiți să te ghidăm pas-cu-pas prin întreg procesul.

Tot ce ai de făcut este să ne suni (0723 365 443), să ne trimiți un e-mail (iordache.avocat@gmail.com) sau să ne scrii un mesaj pe Facebook (http://fb.me/AvocatCarmenIordache).

Sursă: www.urbo.com

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page